• Δευτέρα

  Κλειστά

 • Τρίτη

  9πμ - 8μμ

 • Τετάρτη

  9πμ - 3μμ

 • Πέμπτη

  9πμ - 8μμ

 • Παρασκευή

  9πμ - 8μμ

 • Σάββατο

  9πμ - 4μμ

 • Κυριακή

  Κλειστά

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 84 & Αγ. Βασιλείου Περιστέρι, ΤΚ: 12134 | Τηλ: 2130991622

βελη

Γιατί Yemaya…

Ινδιάνα

Η Yemaya θεωρείται η κυριότερη γυναικεία θεότητα στην κοσμογονία των Ινδιάνων της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά του Olodumare, του θεού που, κατά τους Ινδιάνους, δημιούργησε το σύμπαν και είναι η σπουδαιότερη από τους Orishas, τους ημίθεους που ελέγχουν τα στοιχεία της φύσης.

Η Yemaya είναι η προστάτιδα των θαλασσών και των νερών γενικά. Όλη η ζωή προέρχεται από τα βαθιά και θρεπτικά νερά της. Σύμφωνα με τους Ινδιάνους, η Yemaya , ως «μητέρα όλων», προάγει την αυτοεκτίμηση και την αγάπη στον εαυτό, βοηθά στη γονιμότητα και στη θεραπεία συναισθηματικών και σωματικών τραυμάτων.

Ακτινοβολώντας από τη θάλασσα, το σκούρο δέρμα της λάμπει κάτω από το φεγγάρι, και η Yemaya κυριαρχεί στον κόσμο φέρνοντας χάρη, ομορφιά και μητρική σοφία.

κακτος
Περίμενα καιρό μέχρι να κάνω την αξιολόγηση μου.Ένα υπέροχο κομμωτήριο με επαγγελματισμό και καθαρό περιβάλλον.Όλες οι κοπέλες ευγενέστατες και εξυπηρετικότατες. Βενετία:κορυφή σε ότι αφορά την κομμωτική,έχω αφεθεί στα χέρια της και η Άννα ένα υπέροχο πλάσμα με χαμόγελο και επαγγελματισμό ότι και να της έχω ζητήσει έχει ανταποκριθεί επάξια. Ευχαριστώ πάρα πολύ και να συνεχίσετε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε.
Καλλιόπη Μιν.
Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και οι υπηρεσίες τρομερές. Προτεραιότητα τους είναι ο πελάτης να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην παραβλέψετε να δοκιμάσετε την θεραπεία botox των μαλλιών για απαλά μεταξένια μαλλιά
Galini G.

Testimonial

Άψογοι σε όλα τους! Εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός !!!
Christine Lysperoglou

Testimonial

Υπέροχος χώρος, άψογοι επαγγελματίες και πολύ καλές τιμές! Το καλύτερο beauty saloon της πόλης!
Βάγια Γάκου

Testimonial

Τέλειο το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ για όλα κορίτσια, είστε άψογες!
Maria Karouni

Testimonial

Εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών , υπέροχος χώρος, μοναδική εξυπηρέτηση!!
Παρασκευή Μόλαρη

Testimonial

Το πιο in και cool μαγαζί της περιοχής. Χαρούμενο και έμπειρο προσωπικό !
Μαιρη Αβετισιαν

Ειρήνη Μπουζή

«Μετά από 20 χρόνια στα οποία υπηρέτησα πιστά την κομμωτική τέχνη και 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Περιστέρι, ένιωσα ότι ήρθε η ώρα για κάτι νέο: έναν χώρο υψηλής αισθητικής ειδικά για γυναίκες, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε τιμές που είναι προσιτές για όλες. Σας περιμένω!»

Προσωπικό

Δημιουργήσαμε μια ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία, αλλά δεν μένουμε εκεί. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλίας και τη δημιουργικότητα και υλοποιούμε ή παρακολουθούμε προγράμματα επιμόρφωσης στις νέες τάσεις, τεχνικές και μεθόδους, ώστε οι τεχνίτριές μας να παραμένουν στην αιχμή των εξελίξεων.